livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Borra vatten!!

Publicerad 2012-12-19 21:29:40 i

Bara en kort uppdatering! Vi har inte möjlighet att koppla på det kommunala vattnet så det blir till att borra! Först en stor suck, och hur löser vi det, hur mycket träd måste fällas, snö skottas bort, kanske göra en väg så maskinerna tar sig in, och hur länge tar det då ? Men man ska inte spekulera så mycket när man inte vet! Vi ringde proffsen, brunnsborrarna i Norrfjärden och idag kom en kille till Björngårn och tittade! Vi behöver bara fälla några få träd och skotta undan lite snö, diket är inget problem för dom och el hoppas vi få köpa av grannen ett par dar under borrningen! När har ni tid, undrade jag, vi kan komma i morgon om ni vill!! Härligt - nånting som löser sig snabbt och enkelt! Fast vi ska inte ta dom i morgon, men strax efter nyår!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela