livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Dagens post

Publicerad 2012-12-06 11:07:00 i

De flesta dagar består posten bara av reklam - och räkningar!!! Det är knappt man ids kolla igenom högen, men idag glimmade det till lite extra- ett brev från Lantmäteriet :) tänk att man kan bli glad över det!! Jo för det betyder att processen fortgår, nu är gränserna klara för vår tomt, den är1840 kvadratmeter stor! Vi har alltså tjuvstartat med röjningen, men såklart kommit överens med säljaren! Nu återstår bara några veckor där säljare, köpare eller Länsstyrelsen kan överklaga, vilket inte är troligt! Och så att betala, snart är det klart--- att söka bygglov. Kartbild på tomten ....

Vår tomt heter alltså Björsbyn 9:107

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela