livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Julgran

Publicerad 2012-12-22 18:18:40 i Allmänt,

Jag är uppvuxen på landet och en av årets höjdpunkter var när man fick följa med pappa till skogen och hämta julgranen. När vi flyttade till Luleå hade vi ingen egen skog att hämta gran ur. Under några år köpte vi julgran, men det kändes inte heller bra, så beslutet blev att vi köper en plastgran! Den har vi haft under alla år. Men nu är situationen en annan, vi har ju faktiskt egen tomtmark! Så idag åkte vi upp till Björngårn trots att termometern visade -30 grader. Det var så vackert däruppe och vi såg framför oss hur vårt hus står färdigt och brasan brinner i kaminen. Nåväl dagens uppgift var att hämta en gran. Vi pulsade omkring ett tag och skakade snön av några stycken granar- Jack hjälpte villigt till. Vi fastnade för en vackert grön och rätt yvig gran - det blir spännande att se hur den ser ut inomhus. Fast det viktigaste är att den är hämtad från egen skog:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela