livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Välkommen

Publicerad 2013-08-24 21:32:00 i Allmänt,

Välkommen- det hoppas jag att vår trappa, bro eller entré ska utstråla! (Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den) . 
Idag när vi kom till vårt nya hem så var den i alla fall  färdigbyggd, vår nya bro! Jag tror det var Joakim som satte trädäcket på den igår och den är så fin och välgjord!
På sommarmorgnarna ska vi sitta och dricka kaffe på den och njuta av fågelsången och friden. Och på vintern ska det ska stå en ljuslykta på den och ljuset ska ofta vara tänt och signalera - välkommen in!!  Och vet ni, jag hoppas att bron blir ful och sliten rätt fort. Det betyder att vi har vänner som hälsar på oss! Så välkomna allihopa oberoende om ljuslyktan är tänd eller inte! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela