livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Mellandagar.....

Publicerad 2013-12-27 22:21:02 i Allmänt,

Juldagarna är över, dagar som blev trevliga, långa kvällar med mycket prat, spel och umgänge. Fast dagarna går så fort, dagarna som man sett fram emot så länge, sen är det bara ett ögonblick så är det över. Hann vi det vi tänkte? Eller är det lite som med semestern, man har så mycket planer men hälften blir inte av! Livet kanske ska få vara så- vi tänker och planerar, endel blir av, endel blir ogjort, men vi har i alla fall tänkt:) och vi har träffats och umgåtts!! Och umgås kan man göra på olika sätt.. klä granen
spela xbox
spela piano och sjunga
lösa korsord och läsa
och spela spel
Nu är vi inne på mellandagarna - det är så vilsamt med mellandagar, kravlöst!! Jag tror vi skulle behöva fler "mellandagar" i våra liv! Inga måsten som jag lagt upp för mig själv, eller outsagda krav från nån annan. Jag får bara vara! Tack och lov så "måste" jag inte på mellandagsrean, jag valde skidspåret i stället! Spåret var dåligt, men det var snö och det gav träning, ju sämre spår ju mera träning tänkte jag och stakade på med mina bakhala skidor med dåligt glid! Träningen tog rätt hårt så ikväll när killarna i huset gett sig iväg på olika aktiviteter - då slocknade frun i soffan och en timme gick väldigt fort! Ack så gott man sover när man somnar liksom i misstag! På hundpromenaden efteråt gick tankarna fram till nyårsafton! Vi ska få mina fyra syskon och en kusin med respektive på besök! Så otroligt roligt! Jag tänkte skriva "alla mina syskon", men fingrarna hejdade sig på tangentbordet- en fattas oss!! Fast det nu har gått över 14 år sen min käre storebror Mauritz dog, så kan det stundtals hugga till i bröstet av saknad. Det känns som hans liv blev alltför kort och han rycktes så snabbt bort från oss och sin egen familj! Antagligen blev hans liv precis så långt som det skulle vara, 45 år, Gud gör inga misstag! Ändå kan det vara svårt att förstå! Vi syskon och kusin Anita har som tradition att träffas på nyårsafton, många år har jag och Ulf bilat ner till Jakobstad för att fira nyår med syskonskaran där. Men redan förra året bestämde vi att i år när vi flyttat in i vårt nya hem så kommer alla till Luleå och firar istället. Och nu verkar det bli så!! Självklart funderar jag över menyn, vad ska jag hitta på för mat som är gott och kanske lite annorlunda??

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-12-31 10:19:10

Alltså snacka om fin gran vi hade!! :D

Svar: Eller hur :)!!
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela