livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

På väg...

Publicerad 2013-01-31 16:59:41 i

Den rubriken kan betyda så mycket!! Vi är på livets väg, på väg att sälja vårt hus, på väg att bygga ett nytt, på väg med tåg mot Borlänge just nu. På väg....egentligen så kan vi inte vara helt säkra på vart vår livsväg leder, men jag kommer att tänka på ett citat som jag läste en gång och som nu står skrivet på en lapp vid datorn på jobbet " I don't know what the future may hold, but I know who holds the future". med den förtröstan så känns det änfå rätt tryggt med alla "på väg"! Vårt hus är alltså till salu, och vi hoppas och ber att försäljningen går bra. Just nu är vi på väg till Borlänge och Fiskarhedenvillans kontor för att träffa en köksarkitekt, som ska hjälpa oss planera vårt kök:)! Vi ska även träffa en "vanlig" arkitekt för att titta på de sista ändringarna på ritningen ! Det känns SÅ roligt- och samtidigt overkligt!! Men det är inte ända målet med vår resa. Vi ska till Stockholm och träffa Petter och se hur han har det på Karlbergs slott och på lördag vidare till Linköping för att träffa Oscar och Sandra och se hur dom har det!! Vi ser fram emot alla möten vi har under helgen! Det kan inte bli annat än en bra helg! På söndagkväll flyger vi hem!!

Kommentarer

Postat av: Birgitta Ryås

Publicerad 2013-01-31 17:19:30

Å, så roligt det låter! Önskar er en bra helg. Skönt att kunna förtrösta på den som håller framtiden i sina händer!

Postat av: Christina

Publicerad 2013-01-31 23:54:11

Så sant som du säger "alla på väg"!Spännande att få träffa en köks arkitekt,för det har man ju lärt sig att köket är ofta en samlingsplats:-) Önskar er en bra resa! Och trevligt att ni får träffa era barn oxå:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela