livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Tjänligt vatten!!

Publicerad 2013-01-20 12:17:40 i Allmänt,

Nu är det ett tag sen jag skrev sist och det har hänt en del saker. Vi har fått svar på vattenprovet - tjänligt vatten!! Vi behöver ett kolfilter sen är det bara att dricka! Härligt, en sak mindre att oroa sig för! Så här ser det ut där brunnen är borrad :)
Vackert var det dessutom när jag var där och fotade, det känns också bra. Om någon undrar varför röret sticker så långt upp så kan jag berätta att det är därför att tomten ska fyllas upp en hel del och då är det bra att brunnsröret är långt så man hittar igen det bland alla jordhögar!! Den tanken känns inte speciellt tilltalande, hur tomten kommer att ser ut första sommaren! Men en sak i taget - "allt har sin tid" står det i Predikaren. Jag ska försöka komma ihåg att leva efter det. Brevet från Lantmäteriet har kommit, nu är det klart att tomten är vår, och ingen som överklagat det köpet. Så till veckan ska vi träffa hon som säljer tomten och skriva det slutliga köpebrevet - och betala resten av beloppet för tomten. Första ritningen från arkitekten på Fiskarhedenvillan har kommit. Vi har "lusgranskat" den tillsammans med Anders som är försäljaren. Några detaljer vill vi ännu att de ändrar, flyttar en vägg 10 cm hit, och en annan 10 cm dit. Vi ändrade storleken på ett par fönster men SNAAAART är det klart - att söka bygglov. Och då hoppas vi att Luleå kommun visar sig från sin bästa sida och gör det snabbt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela