livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Vattnet flödar fram .....

Publicerad 2013-01-07 17:53:40 i Allmänt,

Tänk att man kan bli så glad och tacksam över att se vatten forsa fram ur en kran :)! Tack alla ni som bett för det !Så här såg det ut!
Under helgen har vi gjort täta besök till Björngårn och vattnet har porlat fram ur den provisoriska kran brunnsborrarna satte dit!! Vi har provsmakat vattnet när det varit iskallt och rumstempererat, det är klart och fint, men har tillsvidare en liten bismak, Men idag ringde de upp oss från Brunnsborrarna och berättade att de tagit vattenprov och lämnat in till kommunen. Bismaken vi känner är mest troligt bergsgaser som visst är lätta att få bort! Och mängden som kommer är 210 liter per timme - helt godkänt, minsta godkända mängden är 100 liter per timme! Nu väntar vi på provsvaren från kommunen, det tar 1-2 veckor! Ibland känns det att livet består av en evig väntan - men det kanske ska vara så - vi har alltid nåt vi ser fram emot och väntar på, det är en del av livet! För den skull får vi inte glömma att leva i nuet! Jag påminns brutalt om det när jag kommer ihåg att på torsdag ska vårt nuvarande hus fotograferas för att sen veckan efter komma ut till försäljning! Upp ur soffan - röj, rensa, putsa och skura:)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela