livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

På höga höjder

Publicerad 2013-07-03 22:27:26 i Allmänt,

Igår kväll blev det bara en snabb städning av Björngårn, för regnet duggadet tätt! Duktiga grabbar som jobbar där för det hinner samlas mycket skräp varje dag! Nu är det mycket isoleringsrester också : ). Vi klagar inte för att det är mycket att städa - tvärtom, vi gör det med glädje, för det betyder ju att dagen för inflyttning i vårt nya hem närmare sig fort!!
Alla fönster är insatta och snart kommer även dörrarna på plats, men de avvaktar lite för eventuellt är en dörr fel, trots att det står rätt på den! Fiskarhedenvillan ska ge ett svar på det inom kort!!
 
Ikväll blev det målning på höga höjder! Byggställningen var på gaveln och brädorna färdigspikade på den sidan. Då var det bäst att passa på! Jag klättrade upp först och efter en stund kom Elin också!
 
Det går så fort när man jobbar tillsammans! Jag måste erkänna att jag först kände mig lite skakig i benen och höll i mig i stängslet när jag gick däruppe, men snart slappnade jag av och målningen gick lätt. Vi nådde inte riktigt högst upp till nocken, men det fanns ju en stege nere på marken, så den hissade vi upp och då nådde jag ända högst upp på huset! 
Va nöjda vi kände oss efteråt!!
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-07-04 22:30:35

Jag beundrar er, höga höjder är inget för mej! Kul att se hur husbygget går framåt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela