livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Romantik :)

Publicerad 2013-07-19 23:21:35 i Allmänt,

En kväll när jag stod högt upp på byggställningen och målade så upptäckte jag att det stod skrivet nåt precis under taket - jag sträckte mig på tårna för att kunna läsa - och jag var tvungen att ta ett foto! Jag tyckte det här var jättegulligt,  jag blev själv alldeles varm om hjärtat!  Och ja -  jag har visat fotot för Krister, som log gott och skyllde på sin bror men gav sin tillåtelse att publicera det! Det här är väl underbart efter 20 -års äktenskap! 
 Idag efter jobbet, som förresten var min sista arbetsdag före semestern, satte jag mig som vanligt i min vita fåtölj - och somnade gott en stund! En kollega kom förbi och vi hade en trevlig pratstund!
När hon åkte vid 9-tiden kände jag mig full av energi och tog Jack med mig och åkte till Björngårn! Återigen blev jag lite hög när jag kom dit, nu är innertaket i carporten på plats - och vilken skilllnad. Just den delen börjar se så färdig ut - och jag gläds! 
Jag har bett grabbarna plocka fram vindskivor och brädor som ska vara på väggen under taket  mot garaget för att kunna måla dom innan de läggs upp! Där låg brädorna i en prydlig trave, så det var bara att plocka ut dom och ta fram färgpytsen och penseln. Jag njuter av att måla, man ser resultatet på en gång och man tänker så bra då! Jack fick strosa runt ett tag och bekanta sig med omgivningarna, fast sen satte jag fast honom, jag vet inte hur han reagerar om en ryttare kommer förbi - och det finns gott om hästar i Björsbyn! 
Nu räknar jag dagarna tills Ulf  kommer hem - tre dygn kvar:)! Då får vi glädjas tillsammans - delad glädje är dubbel glädje - säger ju ordspråket! Jag håller med, trevliga saker och roliga händelser blir platt fall om man inte får dela det med nån!  Under veckorna i bagarstugan har jag mött många väldigt ensamma människor.  Och jag kan inte låta bli att tänka på  hur rik jag är och jag känner en otrolig tacksamhet över vår familj, släkt, vänner och församlingsgemenskap. Människor som jag ibland tar för givna men som betyder så oerhört mycket för mig och för ett rikt liv! Tack för att ni finns!!!
 

Kommentarer

Postat av: Christina

Publicerad 2013-07-19 23:52:31

Härligt inlägg! Och visst tar man saker lite för givna ibland Och vad duktigt ni jobbar på Björngårn.Ha en bra kväll:-)

Svar: Tack :) och detsamma!!
Björngårn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela