livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Tekniska problem

Publicerad 2013-07-01 16:17:16 i Allmänt,

Nu är det ett tag sen jag skrivit och det beror till viss del på tekniska problem, inte på bygget men på vårt internet,att bo ute på landet har både för och nackdelar! Ingen fiberkabel med internet och när vi förbrukat vårt mobila internet och ska köpa till så kommer meddelandet - tekniska problem!! Nåja, det är verkligen ilandsproblem.
 
På torsdagmorgon skulle takstolarna på garaget på plats, vi hann förbi bygget på morgon, och intressant var det att följa jobbet en liten stund. Så här såg det ut ....
 
 
På kvällen när vi kom dit såg det ut så här, mycket har hänt ...
 
 
Vi hade också lånat en bil med dragkula av våra vänner för att kunna köra bort allt byggskräp vi städat ihop! (vår egen bil var fortfarande på verkstan då)! Två fulla släp med trä, byggplast, överbliven isolering och bitar av gipsskivor åkte iväg till Kronan. 
En kaffepaus och så kom färgbyttorna fram! Petter var också hemma och jobbade med oss så det kändes att det gick undan. Brädorna på garaget målades första varvet och baksidan på huset andra varvet.
 
Vi hörde åskan mullra, men regnet höll sig borta! Precis när vi var klara med kvällens projekt började regnet falla.
 
Vi fick också besök av Ingrid och Urban! Det är alltid trevligt när nån tittar förbi, både på bygget och hemmavid! 
Egentligen gör vi alldeles för lite spontanbesök hos varandra nuförtiden, och då får jag klaga lika mycket på mig själv som på andra! Mina systrar är förstås undantaget, så roligt när de tutade in på gården i söndags, helt oanmälda!  Jag visste ingenting ialla fall, tydligen har de andra i familjen nåtts av annan information :)!  Idag har vi gjort en heldag på stan och för tillfället har vi lunchkoma efter att ha ätit Waldorfs lunchbuffé!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela