livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

De första reglarna på plats!

Publicerad 2013-06-03 22:57:12 i Allmänt,

Nu har det påbörjats själva byggandet - imorse tog vi vår vana trogen- svängen upp till Björngårn - på väg till jobbet! Byggandet är igång :) Tomas och Krister från LBM var där och mätte och lade ut de första reglarna - och jag måste bara upprepa förra inläggets ord - nog är det så skönt att det inte är vi själva som ska sätta upp huset, utan såna som vet vad de håller på med! 
 
Det minskar fort i högarna och på eftermiddagen låg de två första väggarna klara!
 
Vi gick där och tittade - där är sovrumsfönstret, altandörren, tre stora fönster och en dörr ut från vardagsrummet osv. osv. SÅ roligt och intressant!
 
Under hela den här tiden som vi planerat och tänkt och önskat och hoppats, har jag då och då kommit ihåg orden som vår vigselpräst Markus sa åt oss i sitt vigseltal: "Om Herren inte bygger huset, så arbetar de fåfängt som bygga därpå" - jag vet att orden är bildlikt talat, men jag vill tro att man även kan tänka nästan bokstavligt! Jag är tacksam över att vi fick dom orden och det har varit vår bön och förhoppning under vårt gemensamma liv hittills!  Och jag ber om Guds välsignelse över bygget och vårt nya hem, fortsättningsvis ........
 
I morgon åker vi till England och blir borta nästan en vecka - så otroligt intressant att se vad som hänt under den veckan!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela