livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

En vägg till!

Publicerad 2013-06-19 08:44:33 i Allmänt,

 Ytterligare en vägg är på plats! Många har påpekat för oss att huset säkert kommer att kännas litet när bara ytterväggarna är på plats. Men vi tycker inte det :) Vi tycker fortfarande att det känns precis så stort som vi vill ha det, trots att det för tillfället är fyllt med isolering och allehanda byggnadsmaterial. Det här är alltså mellanväggen mellan garage/förråd och huset!
Vi har haft en förhoppning att hinna måla alla väggar som är uppsatta före midsommar, men vi har ju jobb till förhinder :) Det blir inte många timmar kvar av dygnet när det är konfirmandläger -Ulf har en del beredskap - och i vår ålder behöver man ju en del sömn också. Tur att vi fortfarande har ungdomar hemma! Igår kväll när Gustav slutade jobba  vid 21.30 for han förbi Statoil och laddade upp med myggspray, sen hem och byta till målarkläder och så satte han igång.
Strax efter midnatt hörde jag dörren öppnas och han smög in - en vägg till är målad!!!
 
PS! angående förra inlägget: jag vet att BMW stavas med W och inte V , men ibland halkar man på tangenterna :) DS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela