livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Fasaden

Publicerad 2013-06-16 15:04:31 i Allmänt,

Lördagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss från början, men den blev fantastiskt bra! Vi hade tänkt haka släpet på Volvon, byggstäda och köra bort skräpet och sen börja måla. Men på fredagkväll ringer sonen och säger att det går inte att växla med volvon - bara att ringa volvo assistance!!!
Ingen bil med dragkrok hemma, endast en tvåsitsig BMV!! Till all lycka är bagaget så pass stort i BMVn så vi fick ner två 10-liters hinkar med färg och så åkte vi till Björngårn.
Städa kunde vi ju - och det var en hel del att plocka ihop - de jobbar på bra våra byggare :)! Vi samlade ihop allt i en hög nära vägen för att det ska vara enkelt och köra bort det i början på nästa vecka.
 
Sen tog vi fram färgpytsarna och började måla - äggskalsvit heter färgen och här drar Ulf de första penseldragen...........
 
Sen stod vi där sida vid sida och målade och pratade, pratade och målade, vilken kvalitetstid, det var SÅ roligt!!! Vädret var perfekt, halvmulet och lite vind så myggen besvärade oss inte alls. Det är rätt mycket man hinner prata under en dag! Självklart hade vi med oss kaffe och tog en fikapaus under dagen. Vi målade framsidan och gaveln, sen kände vi oss riktigt nöjda över dagens verk! Det kanske inte syns så bra på fotot men här är ialla fall framsidan målad först varvet. 
 
 "Och på sjunde dagen vilade han och besåg sitt verk: och se det var mycket gott! :)" ! Så idag slappar vi bara!
 
 

Kommentarer

Postat av: Frida W L

Publicerad 2013-06-16 21:36:56

Vad smart att måla så fort som möjligt. Jag är allt gode avundsjuk på er z3a. En sådan har jag alltid velat ha! Får kanske provsitta den någon dag? :)

Svar: Det är ju superenkelt att måla nu :)! Det är kul med z3a - och du - allt har sin tid :) absolut att du ska få provköra om du vill!
Björngårn

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-16 22:32:08

Och liggande panel är både grymt snyggt och lätt att måla. Om ni insisterar så tackar jag inte nej till en åktur. ;P

Postat av: Frida W L

Publicerad 2013-06-16 22:32:42

Anonym var alltså jag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela