livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Fiskarhedenvillan

Publicerad 2013-06-01 19:34:02 i Allmänt,

Nu har vårt nya hem anlänt, om än i små molekyler, men ordande sådana! Vi kom från Norge igår kväll strax efter midnatt och även om timmen var sen och resan hade varit lång kunde vi inte låta bli att köra via Björngårn! Vi visste ju att huset hade anlänt och blivit lossat på tomten! Och där stod skylten - det är nog vi som bygger här :)
och alla paketen som innehåller byggsatsen till vårt nya hem! Vi gick nyfiket omkring och kikade på de olika paketen och undrade vad de innehöll. Vissa paket var självklara och andra får man gissa sig till! 
 
Och det känns väldigt bra att det inte är vi själv som ska börja sprätta paketen och göra något av det! Väldigt glada och förväntansfulla åkte vi hem! Vad som nu är hem egentligen?? Lite konstigt känns det att kalla huset i Rutvik för hemma - även om vi trivs jättebra!  
Idag - lördag- på förmiddagen, satte vi på släpet och åkte till Björngårn igen - för att byggstäda! Tänk t.o.m. det känns jätteroligt- att gå omkring på tomten och plocka skräp! Snabbt fylldes släpet med friogilt och kartong! Roligt att vi åtminstone kan göra den insatsen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela