livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Point of no return............

Publicerad 2013-03-27 19:28:03 i Allmänt,

Idag har det hänt - bygglovet kom med posten! Konstig känsla efter alla månader av väntan - nu är det här, vi FÅR bygga, inget mera krångel!! Alla papper är klara! Anders kom förbi ikväll och vi skrev på beställningen av huset, nu får vi inte ändra oss nå mer! Men det känns väldigt genomtänkt, så många timmar Ulf har framför ritprogrammet och jag har sagt ja och jag har sagt nej och så klart ja igen!! Så nu drog vi bara ett djupt andetag fattade pennan och skrev på :)
Sådär ja - om åtta - tio veckor kommer huset, och före det ska grunden stå klar!! Tur att det inte är vi själva som ska göra det! Göran, som ska röja tomten färdigt åt oss har börjat idag, såklart var vi tvungna att åka förbi och kolla! Jag känner mig verkligen hemma däruppe - och idag visade sig vädret från sin allra bästa sida! Dessutom fick vi se en liten hermelin som kilade uppför ett träd. Mitt i naturen kommer vi att bo! Den öppna ytan växer, likaså vedhögarna!! Och riset får vi väl göra majbrasa av - det ser vi fram emot!
Nu kan vi fira påsk i lugn och ro! En välsignad och glad påsk till er alla!

Kommentarer

Postat av: Birgitta Ryås

Publicerad 2013-03-27 21:42:48

Grattis! Vad spännande! 8-10 veckor till huset kommer!
Hoppas att du mår bättre, Sonja.
Önskar också er en välsignad påsk!

Svar: Tack Birgitta! Och förkylningen håller på och ger sig!
Björngårn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela