livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Välja och fynda till nyhuset!

Publicerad 2013-03-07 20:34:29 i Allmänt,

Ikväll har vi suttit med Anders från Fiskarhedenvillan och gjort alla valen till huset! Val av fönster,golvlister, taklister, dörrfoder, innerdörrar, ytterdörrar, färg på tak, plåtdetaljer, hängrännor osv osv! Listan var lång och vi konstaterade att det var en av orsakerna till att vi valde just Fiskarheden, att vi har möjligheten att välja. Det var inte SÅ svårt, dels har vi tittat och funderat rätt mycket och Ulf och jag har väldigt ofta samma smak, så det går rätt smärtfritt! Anders är duktig på att ge goda råd utan att fördenskull ta över valen! Dessutom har vi FYNDAT, eller jag vet inte ens om jag kan skriva VI, för det är min käre man som är så otroligt duktig på att hitta fynd! Vad sägs om ett askparkettgolv som såldes ut till en tredjedel av vad det kostat. Och det golvet fanns i Jakobstad, så våra söner fick haka på släpet när de skulle ner till Jeppis och ta hem golvet! Tur att de inte visste hur mycket det egentligen var och att vi inte visste hur tungt det var! Det slutade ialla fall bra. Två badrumsinredningar som har varit utställningsexemplar i affärer, den ena för mindre än halva priset och den andra för halva priset! Så här fin är den till stora badrummet!
Vi känner oss glada över fynden och valen vi gjort och hoppas snart få höra ett JA från bygglovskontoret (eller vad det nu heter)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-07 21:13:17

Intressant! Gläds med Er!/anette

Svar: Tack :) och inspirerande är det oxå! Jag rekomenderar det!
Björngårn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela