livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Egen härd -guld värd!

Publicerad 2013-05-24 22:58:53 i

Det var en speciell känsla att köra bilen in på den egna gården för första gången! Tidigare har vi parkerat på vägen eller hos grannen, men igår kväll kunde jag köra in bilen på den egna nygjorda infarten, häftig känsla! Jag var tvungen att fota det! Idag efter jobbet tog jag på mig inlines och tänkte att det blir en lagom tur att åka till Björngårn tur och retur och titta vad som hänt idag! Jag kom ihåg att det är grusväg sista 800 metrarna, men det löser sig, tänkte jag! Helt underbart att åka inlines, när jag svängde in på Björngårdsvägen, sneglade jag in på gården till våra vänner och funderade ett ögonblick på att stanna där och låna en cykel sista biten! Men nej jag fortsatte, att åka inlines på grusväg är ingen hit! Jag stannade tog av mig skor, strumpor och hjälm och lämnade det på dikeskanten och traskade barfota vidare! Och det var mödan värt!! Det är så fridfullt och jag fylls av en förunderlig tacksamhet varje gång jag besöker tomten där vårt nya hem växer fram! Nu är golvvärmen på plats och armeringsjärnen utsatta, sen kommer betongen!

https://cdn3.cdnme.se/3982712/6-3/pic_519fd1b19606ee7951494195.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3982712/6-3/pic_519fd1b2e087c36864d930bc.jpg" class="image">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela