livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Grunden del 3

Publicerad 2013-05-28 18:08:02 i

Igår morse tog jag min vana trogen via Björngårn och då var betongbilen där! Jag hade ju sett framför mig hur man blandar cement och skottar med skottkärror, som man gjorde i min barndom- och byns alla män var samlade till "talko"! Nej -skämt åsido, nog förstod jag att det var enklare än så! Men roligt att se hur det går till! Betongen rinner ut och Tomas jämnar till den, grannen håller koll :)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela