livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Grunden ska vattnas...

Publicerad 2013-05-28 23:26:33 i

Grunden behöver vattnas sa Tomas från LBM så klokt idag när jag kom till Björngårn och han stod och spolade vatten över den relativt nygjutna grunden! Den kan spricka om den torkar för fort!! Vad kan vi dra för kloka slutsatser av det:)?! Det far en massa tankar genom huvudet men just nu tror jag var och en får reflektera själv :)! Men bildbevis på att kära vänner hälsat på :)!

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2013-05-29 06:43:44

Jag var och hälsade på i måndagskväll! Det börjar minsann bli ett hus snart. Fast du kunde väl ha satt på pannan när jag joggade förbi och var så kaffesugen...:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela