livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Rivstart......

Publicerad 2013-05-06 14:09:47 i Allmänt,

Rivstart - så kändes denna måndagmorgon, men på ett positivt sätt! Jag började som vanligt med att gå ut med Jack - och idag när vi håller på och utforskar omgivningarna i Rutvik så blev det faktiskt en joggingtur med hunden! Skön känsla - när man är hemma igen! På väg till jobbet kunde jag inte låta bli att åka via Björngårn och när jag kom dit så gick pulsen upp! Det är igång!! Bygget har börjat! Tänk att man kan bli så glad över att se en röjd skogsplätt och en grävmaskin som håller på och bökar! Så här såg det ut 07.45 i morse
Man kan ju inte med bästa vilja i världen säga att det är vackert där just nu - men det kommer att bli!! Två killar från Lule energi var också där och kopplade ihop elskåpet med elnätet. De undrade var elskåpet kommer att hamna sen när allt är klart för att veta hur lång elkabel de skulle koppla på! Och det visste jag - tur att jag åkte förbi :)
När jag sen fortsatte mot jobbet kände jag mig alldeles hög - äntligen börjar vi se saker hända, efter månader av väntan på alla "lov". Nu blir det nog täta uppdateringar här på bloggen!

Kommentarer

Postat av: Birgitta Ryås

Publicerad 2013-05-06 15:52:02

Vilken känsla! Förstår din "höghet".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela