livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Semester

Publicerad 2013-11-20 09:33:05 i Allmänt,

I augusti när vi hade semester och for fram och tillbaka som skottspolar insåg vi att vi kan vara i behov av semester igen när vi väl har flyttat in!! Sagt och gjort, vi letade på nätet och bokade en vecka för sol och bad i Fuerteventura! Och nu är vi här!! Tredje dagens morgon vaknar jag tidigt, smyger ut på balkongen för att inte väcka Ulf - och för att få vara med när världen vaknar till liv! Det är nå speciellt när fler och fler ljud börjar höras! Fågelsång, bilar som tutar, städerskan som slamrar med städvagnen och trädgårdsmästaren ( eller vad han nu är), som vattnar alla planteringar!  Mörkret viker och så kommer den - solen - och sköljer över  allting med sina varma livgivande strålar!!

 Jag kan inte låta bli att tänka på Guds nåd!! Guds nåd som sköljer över oss alla, bjuds ut, varsågod, det är gratis!! Sen är det upp till oss var och en om vi vill ta emot den eller inte!               Jag ser fram emot en ny dag i solen, i Guds nåd!! Få umgås med min man, sola, bada, vila, läsa! Kanske träffa våra vänner som också är här och äta middag tillsammans! Vi behöver pauser i livet, som kan se ut på olika sätt!! Jag stornjuter av den här formen av paus, men det är också okej med en heldag hemma i soffan -  om man bara har bestämt sig för att det är vilodag - och paus!! 
 

Kommentarer

Postat av: Anita Hagman

Publicerad 2013-11-20 09:42:20

Fint inlägg!

Svar: Tack Anita :) Ha en bra dag !!
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela