livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Vardagsliv

Publicerad 2013-11-11 22:05:44 i Allmänt,

Gång på gång kommer jag på mig själv med att tänka att vi nu bott första veckan i vårt nya hem! Så är det ju inte, vi har snart bott tre veckor!! Varför tänker jag så? Kan det bero på att det är första veckan vi jobbat som vanligt? Eller beror det på
förra helgen?? Förnyelsen? Välsignelsen?  Jag har inget bra svar, men det är lite förunderligt!                    Vi har packat upp några kartonger till, satt upp lite fler krokar och hyllor - och snart är bastulaven och glasväggen på plats! Gustav har återigen gjort en "transportinsats" och hämtat glasväggen från Lunds i Jakobstad:)!    Vi har haft några vänner på besök under veckan. Vi ville gärna visa vår uppskattning för vad snickarna från LBM gjort,  så i lördags bjöd vi dom på fika tillsammans med sina fruar - en trevlig kväll!
Just nu befinner jag mig på en utbildning utanför Katrineholm! Det kändes ovanligt motigt att lämna Luleå i går morse ....,, Fast kursen jag går är otroligt bra- Bibeläventyret ! Hur ska vi göra Bibelns berättelser levande för Sveriges skolbarn?! Dagen har gått i Gamla testamentets tecken. Det slår mig vilken kraft berättelserna i sig har! Vi behöver inte förklara, eller tolka - vi ska berätta, sen talar Gud genom berättelsen!! Jag känner mig priviligierade som får vara här, det ger mig vila och kraft! Och återigen får jag uppleva att Gud har kontrollen! 

Kommentarer

Postat av: Marjolein

Publicerad 2013-11-14 21:59:20

Äntligen sitter jag och tittar in i ditt blogg.
Men åh, så fint ni bor.
Grattis med det nya huset!
Jag önskar er många lyckliga år där.

Och tänk vad tiden går: snart får ni julpynta!
:-)

Svar: Tack :) - jag visst går tiden fort, vi ser framemot att julpynta:)!
Sonja

Postat av: Fru Tomas Larsson

Publicerad 2013-11-20 10:05:16

Tack för en mycket trevlig kväll i ert vackra hem!!

Svar: Tack själva - kul att ni kom :)
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela