livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Salningar och lister

Publicerad 2013-10-04 22:55:24 i Allmänt,

 
I morse ringde telefonen strax efter åtta, det var en från Ballingslöv som berättade att vårt kök var på väg och att det kommer mellan 12 och 16 på måndag. Jag kände hur endorfinerna började spruta i kroppen, jag kände mig alldeles hög! Det är så nära tills allt är klart och vi får flytta in, samtidigt som det känns overkligt!  Nu är det målat och tapetserat och på måndag kommer köket.........
 
Förmiddagen som vi båda var lediga tillbringade vi i lagården bakom huset som vi hyr. Lagården som numera är förråd och för tillfället också snickeri! Ulf håller på med bastulaven och jag får vara hantlangare! Det känns inte som jag gör så mycket, eller ingenting, men han påstår att det gör skillnad att jag är med :)! Då litar jag på det, att det gör skillnad!! 
Det tror jag vi var och en skulle må bra av att tänka på lite oftare, de små sakerna i vardagen som kan göra så stor skillnad för oss själva och för någon annan!  Kanske bara att vi SER vår medmänniska och säger hej, eller frågar hur det är och verkligen vill veta och orkar vänta på svaret! Eller kanske nån behöver få en påse bullar bara så där, när det är Kanelbullens dag!! De små handlingarna i vardagen, medvetna eller omedvetna, det är livet!!
 
Innan Ulf åkte iväg för att jobba eftermiddagen hann vi via Björngårn och titta. Idag  var Fredrik och Anders från LBM i full gång med att sätta salningar och lister! Och det blir SÅ SNYGGT! Jag gillar de djupa fönstersmygarna och allmogestilen vi valt! Jag vet inte om fotot gör det rättvisa men så här ser det ut
Jag hann även vara lite social på kvällskvisten och dela lite vardagsliv, bekymmer och glädjeämnen -och i morgon fortsätter VI att bygga på bastulaven :)

Kommentarer

Postat av: Marianne Lassfolk

Publicerad 2013-10-05 20:56:32

Det verkar som ni har så fina tankar i ert byggande ,jag tror att man uppskattar saker o ting mera när man levt en stund och sett ganska mycket av både ljusare o tyngre tider ,allt tas inte så givet .vi börjar sjunga som Lina S .Blott en dag ett ögonblick ... Önskar er allt gott och Guds välsignelse i ert nya hem .Moster på Kittel .

Svar: Tack moster :)! Så är det nog -livet lär oss ....
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela