livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Varde ljus och vatten...

Publicerad 2013-10-17 22:47:03 i Allmänt,

Det är härligt att kunna förundras över saker som annars är självklart! T.ex. att när man kommer in i ett mörkt hus så söker man efter strömbrytaren och slår på lyset! Så har det inte varit förrän igår i Björngårn. När vi har kommit på kvällen har vi fått treva oss fram i mörkret, leta bland alla långa skarvsladdar och försöka få i rätt kontakt för att tända bygglampan. Ibland har vi kommit ihåg att ta med ficklampan men inte alltid. Men igår kväll när vi steg in där då kunde vi tända lyset på strömbrytaren - fantastiskt
det är ju långt ifrån en självklarhet för många människor på vår jord att ha el i sitt hus - ytterligare en orsak till tacksamhet! Nästa sak vi förundrades över denna kväll, det var när vi öppnade kranen i köket och det forsade fram vatten!!
Hittills har vi alltid haft med oss vattenflaska när vi åkt dit, nu behöver vi inte det längre! Hur många miljoner människor saknar rent vatten?? En orsak till tacksamhet! Gruset till uppfarten är beställd, till den behöver man tydligen en "padda" för att det ska bli kompakt! En sån ska jag åka och hyra i morgon! En ny erfarenhet, vi lär oss fortfarande mycket!

Kommentarer

Postat av: Gunvor Snellman

Publicerad 2013-10-18 03:01:17

Tänk snart får ni flytta in i ert nyahus ha roligt det ska vara allt nytt o fräsht. Det unnar vi er ni har varit duktiga att bygga o städa, o jag har följt med bloggen det har ochså varit intressant. Sonja du har så bra inlägg

Svar: Tack Gunvor :)! Ja det ska bli fantastiskt roligt!
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela