livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Kreativitet

Publicerad 2014-02-15 20:17:54 i Allmänt,

Nu känns det som krafterna håller på och återvänder för oss båda två efter flyttchocken. Den här veckan har det hänt mycket i garaget och även en del inne i huset. Vi har köpt en del inredning till garaget för att få ordning på alla verktyg (läs Ulf) och allt annat bråte som finns där. Med förnyade krafter lyfter vi alla kvarvarande kartonger mitt på golvet och skåp, garderober och bänkskivor kommer på plats.
Det är nästan så vi får en liten flashback till lördagarna i höstas när vi skruvade IKEA-inredningar så vi fick blåsor i händerna:
Bra blir det i alla fall - ordning och reda. Jag plöjer igenom några kartonger, vissa är jag helt nöjda med, välsorterat, allt det här måste få vara kvar. Andra kartonger töms, en del sorteras in i skåp och lådor och en hel del hamnar i högen som ska till återvinningen. Vi har också efter mycket letande på nätet hittat gardiner som vi vill ha till vardagsrummet. Vi började med att söka gardiner designade av Jukka Rintala. Vi såg ett par på bostadsmässan i Tammerfors som var hur häftiga som helst. Vi hittade inte dom, men väl ett annat tyg som vi föll för och beställde. Tyget kom den här veckan och idag har min kreativitet fått utlopp med att sy gardiner
När jag syr är jag för det mesta inte så noga med att nåla, jag viker in fållen och tänker att det blir rakt och fint. Men idag tog jag fram mitt allra mest noggranna jag :). Jag mätte och nålade och nålade och mätte - det här ska inte bli nå slarvgöra. Och nu hänger dom där våra nya gardiner - rummet blev helt annorlunda.
Förunderligt hur nöjd man kan känna sig när man gjort nåt praktiskt som man direkt ser resultat av. Nu återstår bara att hitta ett snyggt tyg till soffkuddar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela