livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Semester, altanodling och gräsmattan

Publicerad 2014-06-18 08:35:03 i Allmänt,

Veckan har gått fort - underbart roligt att ha dottern hemma! Sitta och surra, prata bröllop med allt som hör därtill! Fundera och planera, komma ihåg hur det var när hon var liten.
Svårt att ta sig i säng dessa ljusa vackra försommarkvällar!
 
 
Sista dagen på jobbet före semestern- en lätt overklig känsla. Visserligen jobbar jag kväll och börjar kl.13, men det är nästan en bonus. Kvällen blir en intressant avslutning före semestern, en första informationsträff med våra fjällvandrarkonfirmander. Spännande för att det är ett nytt projekt, men även spännande för att vi inte vet om tillräckligt många kommer. Vi vill helst ha en grupp på 15 konfirmander, i dagsläget  har vi nio. Så vet du nån ungdom som är född -00 eller tidigare och sugen på att konfirmera sig, skicka honom/henne till Porsökyrkan ikväll kl.18 tillsammans med en förälder.
 
Semestern - vad vill jag då?? Vila- lugn och ro, umgänge med nära och kära, hinna göra det man inte annars hinner, cykelturer, basta och bada i ån vid stugan, stormötet vid Arcus.... hur lång kan man göra en lista? 
Eller kanske jag inte ska göra någon lista utan ta dagen som den kommer... Guds nåd är var morgon ny!!
 
Vi blir nog hemmavid rätt mycket eftersom vi har våra nyplanteringar..
 
tomatplantor på altan och 
 
vårt jordgubbsland som vi fått av goda vänner:) - man ska börja i det lilla .......
Gräsmattan tar sig, här kommer fotot från i lördags
Lite ojämt sprucket, men det kommer.  Vi är flitiga på att vattna för det har vi fått höra av alla möjliga experter - vattna ordentligt.
För övrigt är det ganska självklart- allt som ska växa behöver vatten och näring!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela