livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Ljuset

Publicerad 2014-03-04 19:47:57 i Allmänt,

Veckorna rullar på rätt fort (undrar om jag skrivit det nångång förut:)). Snart en och enhalv vecka sen vi hade alla barnen här. Ja det kändes så på lördagkväll när tre var här "live" och två var med på skype. Trevligt med samvaro, prat och skratt. Sen fick vi ha dottern hela veckan, så trevligt. Och det kändes att vi hann umgås och prata lite mer och inte bara väder och vind - det är mycket värt. Nu i helgen åkte vi så ner till Jakobstad för att ordna och vara med på syster Maggis 50-årsfest - som hon inte själv visste om att skulle bli. Det är roligt med överraskningar och ibland undrar jag om det inte är roligare att vara den som ordnar och planerar - än den som blir överraskad?!?
Här är födelsedagsbarnet med sin man -- och min man :) Så det blev ännu en helg med trevlig samvaro och gemenskap - och det kan man ju inte få för mycket av. Vi bodde hos Elin och jag var bara tvungen att fota porten till hennes hus. Under den mörka årstiden står det alltid en lykta med ett brinnande ljus i på trappan. Egentligen en enkel grej, men så trevligt och välkomnande. Och tänk att det får stå kvar!!
Igår kväll firade vi yngsta sonen som blev 20 år - kolla in vilken fin tårta han och Carolin hade gjort.Och god var den.
Idag har vi haft sportlovskul på jobbet - en dag med pyssel, bakning, lekar och samvaro för alla sportlovslediga. Ca 30 barn och några vuxna deltog. Återigen en dag med gemenskap- tänk vad det är viktigt. Ibland känner jag att vi jagar efter nånting som vi egentligen inte vet vad det är. Men det som ändå är mest värt är gemenskap, att få dela livet på olika sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela