livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

En glimt från Rhodos

Publicerad 2014-05-11 20:58:53 i Allmänt,

Nu har drygt halva veckan gått av vår semester i Rhodos som även är svärmors 80-årsresa! Först när vi kom ner och vi lade oss vid poolen känns det att dagarna framför är oändliga. Det kan t.o.m kännas lite oroligt - hur ska vi få tiden att gå? Vad ska vi göra? Lite svårt att varva ner. Men så går dag 1 med att man lär känna området, plöjer en bok, ser till att smörja in sig ordentligt för att inte bränna sig, funderar över det viktiga beslutet var man ska äta middag .......och vips så har mer än halva veckan gått! Vi har inte haft strålande sol varje dag- men alldeles tillräckligt för att vi alla ska vara nöjda. Vårt hotell ligger alldeles vid havet, så rätt många timmar har vi suttit på balkongen och bara njutit av utsikten. Jag har legat vid poolen och tittat på himlen och molnen som far fram hur som helst, utan att man kan förutsäga hur länge de ska täcka solen eller i vilka skepnader de kommer att vara i nästa sekund. Jag kom att tänka på orden i Bibeln som talar om Guds Ande, hur den far fram utan att man kan ana det. Vi förstår inte dess vägar och har ingen aning om hur den verkar. Men den finns där och ibland kan man tydligt känna dess kraft och ledning, medan den under andra perioder är som en stilla susning som man har svårt att höra....... Ikväll satt vi och åt middag på en restaurang på området med denna vackra utsikt...
Vi har hunnit besöka Gamla stan och strosat bland de smala, mysiga gränderna, shoppat lite smått och självklart ätit gott!!
På hemväg efter en lång dag, kan det vara gott att ha nån att hålla i, här går min käre man med sin mamma vid armen
och blommorna doftar så underbart............

Kommentarer

Postat av: Birgitta

Publicerad 2014-05-11 21:37:52

Åh, så härligt ni ser ut att ha! Längtar dit igen. Passa på och njut. Kram!

Svar: Tack :) - vi njuter verkligen! Ses snart !!
Sonja

Postat av: Anita Danielsson

Publicerad 2014-05-12 08:15:03

Njut njut och åter njut. Jag avundas er inte ett dugg.
Må väl.

Svar: Tack :)! Vi njuuuuter!
Sonja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela