livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Surr och tacksamhet....

Publicerad 2014-10-21 22:11:59 i Allmänt,

En helg går ibland så otroligt fort - speciellt när man har roligt. Förra helgen gick fort och var väldigt trevlig. Vi lyckades igen med konststycket att samla HELA FAMILJEN! 
På torsdagkväll anlände dom två första från Jakobstad, på fredag vid 13-tiden hämtade vi två från Kallax som kom från USA, vid 18-tiden nästa sväng till Kallax och hämta en resenär från Malmö, och en timme senare anlände två till från Jakobstad. Någon kanske undrar hur alla fick plats i vårt nya hus - men finns det hjärterum så finns det - sovplats. Storstädning i garaget, ut med en presenning och vips hade vi ett rätt mysigt sovrum för fyra personer. Jag är glad att vi har golvvärme även i garaget! 
 
 
 
Ljudnivån steg i huset, skrattsalvorna ekade, smågnabbet kom igång. Alltid nån som har nånting att käbbla om, men skrattet lurar i ögonvrån. Jag njuter verkligen av det sorlet. Så roligt att få dela en helg och på riktigt höra hur alla har haft det. Visst, sociala medier är bra, men ingenting går upp mot ett verkligt möte. 
 
På lördagen lite olika aktiviter som shopping, träning, promenader eller stickning och prat. På kvällen kom även övrig släkt som bor i närheten och deltog i samvaron. Taccos stod på menyn, en perfekt maträtt när det finns många händer som hjälps åt.
Tårta blev det till efterrätt - vi hade ju en 25-åring att fira - Grattis Sandra :)! 
 
Många i vår familj gillar att spela spel, så UNO-korten kom fram. Ett tufft spel, där man glatt lade ut +4 kort utan att tycka synd om grannen som gång efter annan fick plocka två eller fyra kort. Men humöret var gott och skratten ljöd ofta runt bordet.
Mellan varven var det skönt att ta igen sig och slänga sig i soffan en stund.  
 
Tacksamhet är vad jag känner - tacksamhet över att vi har möjlighet att träffas och att alla VILL träffas!! 
På söndagen åkte dom iväg igen åt olika håll, vid 19-tiden skjutsade vi den sista till Kallax. Visst kändes det tomt i hemmet, men jag är tacksam över att det fortfarande kändes gott. Min livskamrat finns vid min sida och vi trivs med varandra. Allt har verkligen sin tid i livet, som det står i Predikaren. 
 
Jag märker att det här blev som ett lovsångsinlägg, men så får det vara, så känns det just nu. Hoppfullhet och tacksamhet fyller mitt sinne.  Vår Herre har rikligt välsignat oss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela