livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

En lördagkväll

Publicerad 2016-08-13 22:38:12 i Allmänt,

Jag sitter här med tända ljus och njuter av det sken dom sprider och utanför är det mörkt, återigen är vi på väg mot hösten och mörkret!  Men det betyder också att vi får tända fler ljus!! 
 
Jag kommer att tänka på en strof från en dikt -
 
var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
det finns ju inga stjärnor där inget mörker är
 
Livet är bra konstigt, men orden i dikten är så sanna. Just därför att vi har upplevt prövningar och svårigheter i livet så är tacksamheten stor när den vanliga vardagen fungerar, den är som fylld med stjärnor. 
 
Ikväll känner jag en saknad att vi inte är på stormötet i Kållby i helgen, men i år blev det såhär - nästa år får vi planera bättre. Tack vare sändningen över nätet kan vi ändå vara med på ett hörn, och sen får vi lite liverapporter :)! Det är vi glada över! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela