livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Trollflöjten dag4 #blogg100

Publicerad 2017-03-04 23:10:47 i Allmänt,

Livet består av många olika delar! Ibland kan det vara oerhört skönt att fly verkligheten för några timmar. Även om verkligheten är god! 


Ikväll har vi varit på opera i Prag! Det är som att kliva in i en drömvärld! Ett hus som är byggt på 1700-talet, där Mozart själv har stått och dirigerat! 

Operan var fantastisk och jag drogs med i handlingen och musiken! Kampen mellan det onda och det goda, som så skickligt beskrevs med svarta och vita dräkter på aktörerna! 
Och när nattens drottning drillade sina höga toner klockrent, ville jag inte att det skulle ta slut! 
Det hade ett slut, men budskapet var  att kärleken övervinner allt!! 
Sen var det rätt mysigt att strosa mot hotellet i det ljumma vårvädret och prata igenom vår gemensamma upplevelse!

Livet är gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sonja

Vi är ett par i 50-års åldern som bor i Luleå. Alla våra fyra barn har flyttat hemifrån. Vårt hus på Lebäcken på 200 kvm kändes alldeles för stort - så vi sålde det och byggde en Fiskarhedenvillan som är hälften så stor. Bloggen började som en byggblogg, där jag berättade om resan från att köpa en tomt till det färdiga hemmet! Nu har vi flyttat in och stortrivs, men jag gillar att skriva så bloggen får leva vidare under namnet Livet i nyhuset!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela