livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Trädgårdsdrömmar

Publicerad 2013-08-28 22:38:26 i Allmänt,

Tänk att vi är skapta så att vi alltid planerar och fantiserar om "sen". För visst är det så att det kan vara rätt svårt att leva nu? Eller kanske det är så att vi lever både nu och framåt?! Samtidigt är det roligt att det är så!
 Vi börjar snart, alldesles snart ana slutet på själva byggtiden. Vi väljer kakel och klinker och vi har fått köra material från vårt lagårdsförråd till Björngårn. Bastupanelen från Finland var det första som flyttades!
 
Självklart kommer nästa stora projekt som vi hittils inte ägnat så mycket tankar - TRÄDGÅRDEN! Hur vill vi ha det på utsidan?? 
För att få lite inspiration kontaktade vi Marianne i Hortlax och åkte och tittade på deras fantastiska trädgård. Vi kanske ska ha det så här 
 Eller kanske  så här 
De hade så mycket vackert - vi blev väldigt inspirerade. Igår kom Marianne till Björngårn för att titta på tomten och höra vad vi har för tankar och idéer. Lite förslag fick vi på en gång, sen ska hon göra ett genomtänkt förslag åt oss under vintern. SÅ spännande!
Ikväll fick vi också tag på en traktor som kom och jämnade ut fyllnadsmassorna vi fått, å hoppsan vilken stor gård vi får. Det gäller verkligen att tänka klokt hur vi vill använda den.
 
Fast å andra sidan kan man ändra sig med åren. Allt går ju att förändra!  Och ibland förändras livet lite väl snabbt, då är det gott att tänka på¨den välkända sången som slutar " Löftena de stå kvar" 
På fredagmorgon startar vår roadtrip till Malmö - flyttlass åt Petter :)! Vi hörs i slutet på nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela