livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Storfamilj igen för några dagar 19#blogg100

Publicerad 2017-03-25 09:02:12 i Allmänt,

En mysig vecka har gått, en vecka när jag har haft väldigt lite skärmtid - och det är jag glad för. Vi har haft dottern med sin lilla Noomi på besök.
SÅ härligt att få följa en liten ettårings utveckling, för det första försöka vinna hennes gunst! Det är drygt en månad sen vi träffades sist, det var inte alldeles själkvklart att mormor fick ta henne i famn. Jag fick verkligen anstränga mig för att få kontakt, men efter ett par dagar gick det bra. För morfar gick det bättre, han vann hennes hjärta direkt. 
Härligt att se att de redan i den åldern bestämmer själv hur det ska vara. Kanske mysigare för mor- och farföräldrar än föräldrarna. Det var inte alltid så enkelt när barnen tydligt visade "kan själv".
Jag försöker komma ihåg, njöt jag så här av de egna barnen? Jag kommer ihåg att jag ibland fylldes med tacksamhet över att ha lön för att vara hemma med dom. Samtidigt är det många fler måsten, hela vårdnadsbiten med mat , kläder,  nattning osv
Med barnbarnen tar man bara "det bästa" - mysstunderna. Sen får man lämna över när det gäller sånt som tar på tålamodet.
 
Det är nog därför det kallas livets "efterrätt". 
 
Förutom det har svärmor varit här ett par gånger och våra pojkar med respektive har tittat in rätt ofta den här veckan, dom små liven har en otrolig dragningskraft på hela släkten!  Vi har varit en storfamilj igen och det känns så roligt! 
Jag känner mig välsignad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela