livetinyhuset.se

Den här bloggen började som en "byggblogg/ dagbok". Nu är vårt nya hem färdigt och vi har flyttat in. Jag gillar att skriva så nu heter bloggen Livet i nyhuset!!

Wabruari

Publicerad 2018-03-01 22:36:56 i Allmänt,

så kallas visst februarimånad, kanske främst med tanke på alla småbarnsföräldrar som är tvugna att stanna hemma från jobbet med sjuka barn. 
I år får jag sälla mig till den skaran, jag har feber, huvudvärk och skrällhosta, andra gången inom loppet av en månad, det tror på riktigt aldrig har hänt förut.  
Att jag har fått vara så befriad från förkylningar är ju bara att vara tacksam över. Kanske beror det på att jag jobbat många år på dagis eller så har jag helt enkelt haft ett bra immunförsvar. Den här vintern är det inte så, men det är bara att ta det som det är. 
 
Det har blivit en del stickning när jag inte kunnat göra så mycket annat - den här sjalen är min passion just nu 
 
 
Jag har stickat ett antal och några i min omgivning har blivit förärad en sjal! 
 
Mellan förkylningarna har vi hunnit vara ner till Linköping och träffa sonen med familj, det är helt underbart att  umgås med dessa 2-åringar. Sven pratar inte så mycket med ord, men är så otroligt tydlig med sitt kroppsspråk vad han vill. 
och snart åker vi ner till Jakobstad och träffar den andra 2-åringen.  
Många trevligheter på gång i familjen - tre barnbarn till väntas, en tjej i mars och en kille i början på juli och en kille eller tjej i augusti. En förlovning har vi också fått vara med om. 
 
Nu har februari hunnit slå om till mars innan jag hunnit skicka iväg inlägget, dagarna har blivit ljusare och man kan ana lite värme från solen mitt på dagen. Vi går en underbar tid tillmötes. 
Dagens bibelord från Joh första brev 3:18 Kära barn, låt oss älska, inte med ord eller fraser utan i handling och sanning!! 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela